welkom bij jtx motoren: dealer van ktm, husqvarna en gasgas

Welkom bij JTX Motoren in Cuijk, dealer van motoren van KTM, Husqvarna en GASGAS. In onze winkel vind je alle nieuwe motoren van de merken KTM, Husqvarna en GASGAS en ook de allernieuwste e-bikes van Husqvarna en GASGAS. 

Daarnaast beschikken wij over een groot aanbod van gebruikte offroad- en wegmotoren, kleding, accessoires en onderdelen. Onze professionele werkplaats is volledig uitgerust en ingericht om jouw motor in topconditie te brengen en te houden.

Proefrijden op een Stark Varg

De Stark VARG is de meest geavanceerde elektrische motorfiets ter wereld. Met 30% meer vermogen dan een traditionele 450cc verbrandingsmotor,

Erkend 5-sterren specialist

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we je niet slechts motoren, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om je 100% tevreden te stellen.

Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als je wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan de reviews.

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte