ktm_logo

GASGAS 12EDRIVE

Euro 851,96

VEILIGE EN PLEZIERIGE MANIER

Een veilige en plezierige manier voor elk kind om belangrijke fietsvaardigheden te ontwikkelen, zonder pedalen, de GASGAS Replica 12eDrive biedt urenlang plezier en wekt vertrouwen vanaf de allereerste stap.

Ontworpen voor kinderen met een binnenbeenlengte van minimaal 35 cm, leren kinderen snel duwen, uitrollen en hun evenwicht ontdekken in de niet-aangedreven modus. Zodra ze de basis onder de knie hebben, wachten er drie krachtmodi (en het echte plezier)! Beginnend met de instelling Trainingsmodus, die de motor beperkt tot 8 km/u, kunnen kinderen zowel gas geven als remmen, terwijl ze meer avontuurlijke voeten gaan ontdekken.

GASGAS 12EDRIVE verkrijgbaar bij JTX Motoren

Bij JTX Motoren in Cuijk vind je een groot assortiment van crossmotoren, enduromotoren, trialmotoren, wegmotoren en e-bikes. Wij zijn dealer van nieuwe motoren van KTM, Husqvarna, GASGAS en Stark. In onze showroom vind je een groot aantal van deze motoren en e-bikes. Ons ervaren en deskundige team helpt je graag bij je keuze van jouw motor. Wij staan voor je klaar zodat je het beste uit je rijervaring haalt. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord.