ktm_logo

GASGAS SM 700

Euro 13.820,00

plezier en opwinding

Een eencilinder Supermoto-motorfiets met grote boring en een echte GET ON THE GAS-spirit. We konden geen betere fiets bedenken om toe te voegen aan ons GASGAS-assortiment!
De SM 700 brengt al het plezier en de opwinding van Supermoto-rijden naar de openbare weg of het circuit, voor degenen die wat serieuzer bezig zijn. Met een rechtopstaande zitpositie die goed zicht geeft op de weg, brede ‘bars’ en een pittige motor is dit de perfecte tool voor speels rijden in de stad. En met een lange lijst van hoogwaardige componenten gaan serieuze prestaties hand in hand met speels rijgedrag, waardoor alle rijders de hitte naar de straat kunnen brengen.

GASGAS SM 700 verkrijgbaar bij JTX Motoren

Bij JTX Motoren in Cuijk vind je een groot assortiment van crossmotoren, enduromotoren, trialmotoren, wegmotoren en e-bikes. Wij zijn dealer van nieuwe motoren van KTM, Husqvarna, GASGAS en Stark. In onze showroom vind je een groot aantal van deze motoren en e-bikes. Ons ervaren en deskundige team helpt je graag bij je keuze van jouw motor. Wij staan voor je klaar zodat je het beste uit je rijervaring haalt. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord.