ktm_logo

Husqvarna TC 50

Euro 4.470,00

De KTM 2024 EXC-F 450 rolt de open klasse binnen met een hernieuwde honger naar het opzoeken van de limiet. Met een geheel nieuw chassis, nieuwe ophanging, in de race bewezen carrosserie en op de rijder gerichte ergonomie – om nog maar te zwijgen van een van de meest winnende 450 cc-motoren in zijn klasse – is de KTM 450 EXC-F klaar om van de start te gaan met het podium stevig in het vizier.

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIE

De TC 50 maakt gebruik van veel van dezelfde technologieën als de grotere machines in de minibikes-serie en biedt toekomstige motorcross-supersterren het hoogste niveau aan prestaties. De TC 50 is vervaardigd met ongeëvenaarde aandacht voor detail en geassembleerd met componenten van zeer hoge kwaliteit. Het is een topmotorfiets die ontworpen is om te presteren op het racecircuit.

Husqvarna TC 50 verkrijgbaar bij JTX Motoren

Bij JTX Motoren in Cuijk vind je een groot assortiment van crossmotoren, enduromotoren, trialmotoren, wegmotoren en e-bikes. Wij zijn dealer van nieuwe motoren van KTM, Husqvarna, GASGAS en Stark. In onze showroom vind je een groot aantal van deze motoren en e-bikes. Ons ervaren en deskundige team helpt je graag bij je keuze van jouw motor. Wij staan voor je klaar zodat je het beste uit je rijervaring haalt. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord.