ktm_logo

Husqvarna 701 Enduro Experience

JTX Motoren daagt je uit om jezelf op de proef te stellen tijdens de Husqvarna 701 Enduro Off-Road Experience. Leer de grenzen kennen van de 701 Enduro tijdens een training op prachtige off-road paden die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt in de Brabantse en Limburgse bossen. We rijden 70% off road en 30% verhard. Tijdens de rit worden ook nog eens allerlei tips & tricks gegeven. Geniet van een hele dag motorrijden voor ieder nivo. Er is ook een mogelijkheid om met je eigen Husqvarna 701 mee te rijden. We hebben 6 motoren Husqvarna 701 Enduro van bouwjaar 2021-2022. Deze motoren zijn voorzien van terrein banden en bescherming zodat er ook off road mee gereden kan worden.

Uitdagende route

We hebben een uitdagende route van 130 kilometer uitgezet, bestaande uit een mix van gravel, zandpaden en asfaltwegen. De Off-road Experience is zo opgezet dat het voor iedereen met een beetje motorervaring toegankelijk maar toch uitdagend is. De Husqvarna Motorcycles 701 Enduro Off-Road Experience is een complete verzorgde dag inclusief: 

  • Huur Husqvarna 701 Enduro
  • Lunch
  • Benzine voor de motorfiets
  •   

Locatie, tijden, data en kosten

We starten de dag vanuit Cuijk om 09:00, waar de dag ook weer eindigt rond 17:00. Je krijgt eerst een uitleg van de motoren en de route. Daarna kleden we ons om en gaan we rijden om 10:00 en rond 16:00 zullen we weer terug zijn in Cuijk. We rijden in groepen van 4 tot 6 personen. Kosten huur Husqvarna 701 Enduro , bedragen € 295,00 p.p. (inclusief benzine en lunch). Breng je je eigen Husqvarna 701 Enduro mee om de dag mee te rijden, dan bedragen de kosten € 125,00 (exclusief benzine).

Bescherming

Graag willen wij dat je goed beschermd op de motor zit zodat we het einde van de dag halen zonder blessures. Daarom is een deugdelijke helm, protectievest, motorlaarzen MX en motorkleding verplicht. Geen zorgen als je zelf niet beschikt over motorkleding of protectie. Wij verhuren alle bescherming tegen een klein bedrag bij de motor. Niet alles compleet ook geen probleem we hebben genoeg kleding en protectie. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Husqvarna 701 Enduro All-Road Experience en beschik je over een geldig rijbewijs voor motoren? Mail dan naar: jt@teunesentrading.nl.

 Klik hier voor de beschikbaarheid.