ktm_logo

KTM EXC SIX DAYS-modellen voor 2025

Ben jij klaar voor de crème de la crème binnen Enduro? Al meer dan 30 jaar domineert de KTM EXC SIX DAYS-serie elk parcours … en de FIM International Six Days of Enduro zelf.

De KTM EXC SIX DAYS-modellen voor 2025 bouwen voort op de voor 95% vernieuwde KTM EXC-modellen voor 2024, en hebben een reeks updates gekregen: van een geoptimaliseerde kettinggeleider tot nieuwe veringsinstellingen, en beschikken uiteraard over de beproefde KTM EXC SIX DAYS-onderdelen.

De KTM EXC SIX DAYS-line-up voor 2025 bestaat uit verschillende 2- en 4-taktmodellen.

Klaar maken voor een race was nog nooit zo eenvoudig. De KTM EXC-F SIX DAYS-reeks beschikt over een gereedschapsloze ophanging aan beide uiteinden. Aan de achterkant is onze legendarische, racewinnende PDS-technologie voorzien van met de hand verstelbare dubbele compressieregelaars, waardoor rijders binnen enkele seconden de instellingen voor hoge en lage snelheid kunnen aanpassen. Aan de voorkant zijn de vorken ook eenvoudig af te stellen dankzij met de hand verstelbare klikkers aan de onderkant van de vorkschoen en op de bovenste vorkkap, waardoor het wijzigen van de instellingen net zo eenvoudig is als het draaien van de gashendel.