KTM

dealer van nieuwe motoren van ktm, husqvarna en gasgas

Bij JTX Motoren in Cuijk vind je een groot assortiment van crossmotoren, enduromotoren, trialmotoren, wegmotoren en e-bikes. Wij zijn dealer van nieuwe motoren van KTM, Husqvarna en GASGAS.

In onze showroom vind je een groot aantal van deze motoren en e-bikes. Ons ervaren en deskundige team helpt je graag bij je keuze van jouw motor.  Wij staan voor je klaar zodat je het beste uit je rijervaring haalt. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Jouw motor makkelijk en voordelig verzekeren

Vanuit onze eigen ervaring raden wij de motorverzekeringen van Combi Motors Verzekeringen aan. Zij bieden persoonlijke service, vergelijken een groot aantal verzekeraars en weten als geen ander waar motorrijden om draait! Hierdoor ben je altijd verzekerd van een scherpe premie en prima voorwaarden. JTX Motoren biedt in samenwerking met Combi Motors Verzekeringen een unieke service. Je rijdt direct gratis en voor niks, geheel Allrisk verzekerd en zonder eigen risico, op jouw net aangeschafte motor (nieuw of gebruikt) de showroom uit! Terwijl jij van jouw nieuwe aanwinst geniet, gaan de medewerkers van Combi Motors voor jou aan de slag om voor jou, geheel vrijblijvend de best mogelijke aanbieding te zoeken, afgestemd op jouw wensen en tegen een zo scherp mogelijke premie. En al die tijd ben jij gewoon gratis Allrisk verzekerd! Vraag naar de voorwaarden.

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte