ktm_logo

Professioneel onderhoud en reparatie van jouw motor

Jouw motor op een professionele wijze laten onderhouden of repareren? Onze monteurs beschikken niet alleen over een jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken en type motoren maar maken ook gebruik van professioneel gereedschap in onze moderne werkplaats. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw motor op de beste manier wordt behandeld. Zowel offroad- als streetmotoren worden bij JTX Motoren in topconditie gebracht en gehouden.

Een groot deel van de benodigde onderdelen zijn binnen onze werkplaats direct uit voorraad beschikbaar. Hierdoor is een reparatie of onderhoudsbeurt binnen korte tijd gereed zodat jij weer snel onderweg kunt. Als je een afspraak wilt maken voor je motor, dan ben je van harte welkom om de mogelijkheden door te spreken in onze winkel in Cuijk. Je kunt ons ook bereiken via telefoon 0485 – 311750 of vul het onderstaande formulier in om direct een afspraak te maken. 

Maak een afspraak met onze werkplaats

OPTIMALE VERING MET WP SUSPENSION

Als officiële dealer van WP Suspension ben je bij ons aan het juiste adres voor al jouw wensen op het gebied van vering. In onze moderne werkplaats zijn wij gespecialiseerd in installeren, repareren, afstellen en vervangen van vering op jouw KTM-, Husqvarna- en GASGAS-motor.

OPTIMALE RESULTAAT UIT JE MOTOR

Wij beschikken over een testbank die speciaal voor motoren is ontwikkeld. Deze Dynojet maakt het mogelijk om de standaard instellingen van het motormanagement aan te passen met professionele software om zo de meest optimale resultaten uit je motor te halen. Wil je meer weten over onze testbank en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord.