ktm_logo

Proefrijden tijdens de Offroad Test Dag 3 februari 2024

Op 3 februari 2024 heten wij jou van harte welkom op de Offroad Test Dag van JTX Motoren! Op deze dag bieden wij jou de mogelijkheid om een aantal offroadmotoren te testen van KTM, Husqvarna en GASGAS op het Circuit Duivenbos, Oploseweg 34
5825 HN in Overloon. Dit circuit is onlangs omgebouwd tot een mooi cross country parcours!

Als je een motor wilt testen, dan kun je deze via deze pagina reserveren voor een blok van één uur. Je mag maximaal twee motoren testen per dag. Naast je reservering moet je er voor zorgen dat je je rijbewijs meeneemt en dat je zelf met contant geld een ticket van € 25,00 koopt bij het circuit om toegang te hebben tot de baan.

Let er op dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, want we hebben een hele strakke planning. Indien je niet op tijd bent, kan je reservering vervallen en wordt deze aan iemand anders afgestaan. 

Mogelijkheid om een HGS-uitlaatsysteem te testen

Neem je jouw eigen motor mee, dan hebben wij ook nog de mogelijkheid om een HGS-uitlaatsysteem kunnen testen. We hebben voor de meeste motoren een uitlaatsysteem beschikbaar op het circuit. In verband met de verwachte drukte, vragen wij jou om je van te voren aan te melden zodat we je kunnen indelen. Je komt dan met jouw eigen motor naar de HGS tent toe. De HGS wordt gemonteerd en je kunt dan 1 of 2 rondes testen. Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid? Klik dan hier om het aanmeldformulier voor het testen van een HGS-uitlaatsysteem in te vullen.