ktm_logo

Proefrijden op een Stark VARG

De Stark VARG is de meest geavanceerde elektrische motorfiets ter wereld. Met 30% meer vermogen dan een traditionele 450cc verbrandingsmotor, presteert de Stark VARG beter dan alle concurrenten. Met het lichtste motorcrossframe op de markt, het laagste zwaartepunt en een geoptimaliseerde gewichtsverdeling biedt de Stark VARG wendbaarheid en een vederlichte rijbeleving. De Stark VARG produceert een ongelooflijke 938 Nm koppel op het achterwiel en de carbon hulsmotor draait tot wel 14.200 tpm. 

Proefrijden met een Stark VARG is nu mogelijk bij JTX Motoren in Cuijk. Op het circuit Crossbaan Cuijk zijn er verschillende dagen met verschillende tijdsblokken beschikbaar van één uur. Inschrijven is mogelijk via onderstaande module. 

De kosten bedragen slechts € 25,00, tenzij je al een aanbetaling hebt gedaan voor deze motor. Dan zijn er geen kosten aan een proefrit verbonden. Reserveer eerst een tijd en datum in onderstaande module. Ga daarna naar onze webshop om een testrit af te rekenen. Het artikel vind je in onze webshop via onderstaande knop. Kies als verzendoptie “ophalen in Cuijk”. Dan betaal je geen verzendkosten.