ktm_logo

OPTIMALE VERING VOOR JE MOTOR MET WP SUSPENSION

Als officiële dealer van WP Suspension ben je bij ons aan het juiste adres voor al jouw wensen op het gebied van vering voor jouw motor. In onze moderne werkplaats zijn wij gespecialiseerd in installeren, repareren, afstellen en vervangen van vering op jouw KTM-, Husqvarna- en GASGAS-motor. Wij beschikken over de juiste know-how en over alle benodigde professionele middelen voor de inbouw van Closed Cartridge Cone Valve vorken en Super Trax schokbrekers.

Wij stemmen de vering af van hobbyrijder tot en met GP-rijder. Benodigde aanpassingen worden met professionele apparatuur bepaald en uitgevoerd voor het beste resultaat. De meeste modellen van KTM, met uitzondering van de modellen met semi-actieve vering, kunnen worden verlaagd met verlagingssets van KTM of met maatwerk. Ook verhogen behoort tot de mogelijkheden. Voor een betere rijhoogte (plus 2cm) op de Adventure-modellen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vaak is reparatie van vering mogelijk. Dit is een duurzame en goedkopere oplossing dan het kopen van een dure nieuwe schokbreker. Ook modellen van oudere bouwjaren zoals de KTM 125 Duke en KTM 390 Duke en RC-modellen kunnen gerepareerd worden. Problemen zoals lekkage aan semi-actieve schokbrekers en voorvorken kunnen in bijna alle gevallen door ons gerepareerd worden. Wil je meer hier over weten? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden.

Meer informatie over WP Suspension

Onze veringspecialist Ronald heeft inmiddels meer dan 23 jaar ervaring bij WP Suspension als bouwer van prototypes en testrijder. Opgeleid door de man die de chassis afstelling van Valentino Rossi verzorgde bij zijn eerste twee wereldtitels op WP Suspension. Testrijder begin jaren 2000 voor de grote en kleine klanten van WP Suspension, BMW, CCM, Vertemati en natuurlijk KTM. Serie settingen getest met Bernd Hiemer en Klaus Kinigardner (Super Moto) en Matthias Walkner.

Wil je jouw motor laten voorzien van een optimaal afgestelde vering van WP Suspension? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag verder om jouw prestaties te verbeteren.